Mobiltech

Minden, amit eddig tudunk a Galaxy Note 10-ről

Ha igazak a pletykák, a nyár végén a Samsung bemutatja a Galaxy Note 10-et, amiről már lehet sejteni, tudni pár dolgot.

Két verzió jöhet

Az elmúlt években mindig csak egy Note jött, most viszont lehet, hogy jön kettő: a sima Note 10 és a Note 10 Pro. A Samsung még négy modellről beszélt korábban, viszont egy későbbi, komolyan vehető kiszivárgott infoban csak kettőről van szó. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne több, a kettő verzió viszont elég valószínű.

Viszlát, jack dugó!

Elvileg a Note 10-be már nem kerül jack csatlakozó, ahogy már több Androidos telefonból kihagyták. Ennek több oka is lehet, például a nagyobb akksi vagy az 5G, mondjuk a Galaxy S10 készülékekben még mindig van jack aljzat.

Előlapi kamera

Elvileg hasonló kamera lesz rajta, mint az S10 esetében, csak a Note 10-nél középen lesz, pötty formájában.

Nagyobb, hajlított kijelző

Eddig mindig egyre nagyobb kijelzőkkel jöttek a Note telefonok, ezúttal viszont más lehet. A Note 9 6,4 hüvelykes kijelzőt kapott, most viszont a Note 10-nek 6,3 hüvelykeset jósolnak, a Note 10 Prónak pedig 6,75-öset.

Három hátlapi kamera

A szivárgások szerint ugyanazt kapja a Note 10, mint az S10+. Ez három kamerát jelent: egy főkamera, egy széles látószögű és egy teleobjektív.

Nem lesz külön gomb Bixby-nek

Ha minden igaz, nem kerül rá gomb, amivel azonnal lehet szólítani a Samsung személyi asszisztensét. A Note 10 valószínűleg megkapja, a Pro változat viszont nem.

Erős hardver

Ennek a megállapításához talán még szivárgásra sincs szükség, elvégre egy csúcskészülékről van szó. Mindenesetre azt jósolják, hogy megkapja a Samsung Exynos 9820 processzorát, 12 Gb RAM lesz benne, valamint 4500 mAh-ás akkumulátor.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló