Mobiltech

Itt az új Samsung Galaxy Note – Azt ígérik nem robban

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.03 | 09:43

Az új Note-ról leszedték a sorszámot, és állítólag biztosan nem gyulladt ki és nem robban.

Jól néz ki, állítólag nem robban, viszont egyelőre csak Dél-Koreában kapható a megújított Samsung Galaxy Note 7, ami a robbanós telefon nevéhez kapcsolódó negatív emlékek ellenére is Note néven fut, igaz a sorszámot leszedték róla. A Fan Edition kisebb akksit kapott, mint az elődje, 3200mAh-es,  és a gyártó szerint nem melegszik.

Az ára 611 dollár lesz, ami kábé 165.000 forintnak felel meg, és 400 ezer darabot szeretnének belőle eladni, ami majdnem a felével kevesebb, mint amit a Note 7 produkált a visszavonásig. A telefon egyébként szemre megegyezik az előd dizájnájával, mindössze a Samsung logó tűnt el a frontoldalról, és csak a hátán van a Galaxy Fan Edition felirat. A Note 7-hez hasonlóan a Fan Edition is por és vízálló, és visszatér a Samsung digitális tolla az S Pen is. Aki rákattan, az négy színben juthat hozzá Dél-Koreában, kék, arany, ezüst és fekete verziója került piacra.

A hardverről és szoftverről egyelőre pontos adatokat nem tudni, de a képek alapján a Galaxy Note Fan Edition azt tudja majd, mint a Galaxy 8 és 8+, viszont a Samsung szerint csak Dél-Koreában tervezik, hogy piacra kerül, máshol nem lesz majd kapható.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló