Mobiltech

Itt van a világ legerősebb telefonja játékhoz

Az Asus ROG Phone II lesz a világ legerősebb, játékra specializált telefonja.

Az Asus ROG Phone I.

Az első, játékra kihegyezett telefonjuk volt az egyik legdurvábban összerakott készülék, amit direkt mobilos gamereknek készítettek. Most pedig bejelentették a ROG Phone II-őt, ami biztosan keményebb hardverrel érkezik. Hogy a dizájnt mennyire újítják, azt még nem tudni, ugyanis képet nem mellékeltek a közleményhez.

Specifikációk

6,59 hüvelykes, FullHD OLED kijelzőt kapott, ami alá elrejtették az ujjlenyomat-olvasót. A képfrissítés 120 Hz-es, ezt az értéket egyébként a monitorok sem sokszor érik el. 240 Hz-el érzékeli a tapintást, ez azt jelenti, hogy a telefon 240-szer nézi meg egy másodperc alatt, hogy hol van az ujjunk. A tapintásérzékelés késése 49ms, ami egyedülálló a telefonpiacon.

A Qualcomm legújabb, játékra tervezett proci, a Snapdragon 855 Plus kerül bele, aminek a hűtését ventilátorokkal oldják meg. 12 Gb RAM-ot kap, a tárhely maximum 512 Gb lesz. Egy ilyen telefonnak persze brutális energiaigényei lesznek, ezért 6000 mAh-ás akksi kerül bele, amivel 7 órán keresztül lehet nyomni a mobilos PUBG-t, ha a kijelző 60 Hz-re van állítva. Ezt mondjuk nehéz elképzelni, ismerve a mai telefonok üzemidejét, bár a legtöbben 3600 mAh körül van az akkumulátor kapacitása. Játék szempontjából kevésbé fontos, de 48 megapixeles kamerát raknak bele.

Árat még nem közöltek, de a bejelentés szerint nagyjából annyi lesz a kezdő ár, mint az előd esetében, tehát 899 dollár. A kínai modell megjelenését már holnap elárulják, a világ minden többi részén szeptember elejéig várni kell, míg a polcokra kerül.

Címlapkép: Asus


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló