Mobiltech

Elég meggyőző lett az LG legújabb csúcstelefonja, a V30

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.01 | 11:02

A V sorozat harmadik tagja az első fotók alapján egy szép, trendi és robosztus okostelefon lett.

Az LG ezúttal is a V szériás készülékek erősségeire épített, de most inkább a külalak és a multimédia funkcióra koncentráltak – a végeredmény pedig egy szép, trendi és robosztus okostelefon lett.

Az új V30 modellen elég sok fejlesztést és újítást végeztek a cég mérnökei: megérkezett a mobilpiac első F1.6-os rekeszidejű kamerája, ezen kívül Crystal Clear üveglencsét is kapott a készülék. A telefonban van Cine Video mód is, amellyel filmminőségű videókat készíthetünk, ezen kívül OLED FullVision kijelző is van, de ne felejtsük el a Google személyi asszisztensét és hangfelismerő funkcióját, valamint a prémium hangminőséget, amely a Hi-Fi Quad DAC technológiával érkezik.  Ez kiemelkedő minőségű, valódi akusztikus hangzással vértezi fel a készüléket, amelyhez a zenei élményt elmélyítő, finomhangolt B&O PLAY fülhallgatókat kap a vásárló.

Az LG V30 Dél-koreában szeptember 21-én kerül a boltokba, ezután érkezik Észak-Amerikába, Ázsiába, Európába, Afrikába és a Közel-Keletre. A 64 GB-os verzió Aurora Black, Cloud Silver, Marokkó Blue és Lavender Violet színekben érhető el, a 128 GB-os V30+ pedig csak korlátozottan, néhány piacon lesz elérhető. A készülék fekete, ezüst, kék és lila színben lesz kapható.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló