Mobiltech

Íme a Land Rover második okostelefonja

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.09.04 | 14:18

Az első modell nem volt túl sikeres, valószínűleg ez is erősen rétegtermék lesz!

A 2019-es Land Rover Defender volt az egyik kedvenc kocsink a tavalyi évből. A brit autógyártó azonban most egy újabb kiegészítőt adott ki az új Defender tematika mentén, íme az új Land Rover Explorer R okostelefon, amelyet arra terveztek, hogy a legnehezebb körülményeket is simán vegye anélkül, hogy cserbenhagyna.

Ez nem az első próbálkozás, az új Explorer R az utódja annak a Explorer modellnek, amelyet még 2018-ban dobtak piacra, ám nem volt annyira sikeres.

Az Explorer R furcsa módon úgy néz ki, mint az iPhone 4 páncélozott változata, vastag keretekkel és nagyjából stílusmentes. Szerencsére van egy USB Type-C portja, és nem valami egy évtizedes vas került bele, de nem is a legerősebb.

4 GB RAM-ot, 64 GB-os tárhelyet, 5,7 hüvelykes kijelzőt, 12MP-es Sony pixeles hátsó kamerát, 8MP-es első kamerát illetve 3100mAh akkumulátort kínál. De a Land Rover szerint megfelelő lehet a kihívásokkal teli expedíciók során, ahol a készülék robusztus és hosszú akkumulátor-élettartama hasznosabb lesz, mint a csúcsminőségű hardver.

Kezeljünk fenntartásokkal, az aksi másfél napot tud. Az elég karcsú, ennél az én egy generációval ezelőtti iPhone XR-em többet tud. Az okostelefon IP68 és MIL SPEC 810H védelemmel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 1,5 m-en teljesen vízálló 35 percig, por- és homokálló. A Defender ihlette okostelefon 535 dollárért kerül a polcokra. Mi nem vennénk, de érdekesnek érdekes.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.