Mobiltech

Bemutatkozott az új POCO X3 NFC

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.09.08 | 16:48

Kategóriájában kiemelkedő kijelzővel, akkumulátorral és teljesítménnyel érkezik a közkedvelt márka legújabb okostelefonja.

A márka újdonsága egy hamisítatlan gamer-telefon, amely a fiatal tech- és játékkedvelők minden igényét kielégítő kialakítással és erővel büszkélkedhet. A teljesítményt mindenek felé helyező, sallangmentes, csak a leghasznosabb csúcsspecifikációkat felvonultató POCO X3 ezzel bejelentkezett a megfizethető okostelefonok bajnoki címéért.

-mondja a Xiaomi közleménye.

A Qualcomm legújabb, legerőteljesebb 700-as szériájú 4G processzora, a SnapdragonTM 732G lapkakészlet garantálja, ehhez párosul az egyetlen töltéssel akár két napos üzemidőt biztosító, 5160mAh-s akku. A készülék 120Hz+240Hz- es kijelzője mindemellett a piac egyes csúcskészülékeit is megszégyenítő, hihetetlenül zökkenőmentes és reszponzív élményvilágot teremt a felhasználók számára.

A Game Turbo 3.0 legújabb verziójának köszönhetően a POCO X3  teljesítménye még tovább optimalizálható a játékélmény növelése érdekében. Ez a segédprogram rendszerszinten, a játék követelményeinek megfelelően optimalizálja az okostelefont, így biztosítja, hogy a felhasználók a legtöbbet kihozhassák a készülékből.

Sztereó hangszórót is kapott, a fényképekért pedig a 64MP-es MI quad-kamerarendszer felel ami egy 64MP-es főkamerából, 13 MP-es szupernagy-látószögű kamerából, 2MP-es makró kamerából és egy 2MP-es mélységérzékelős szenzorból áll, amely a készülék hátoldalának felső részén helyezkedik el.
Az okostelefon fő kamerája a Sony IMX 682-es csúcskategóriájú szenzorát kapta.
A gyártó továbbá ígér 4K-s videókat, akadásmentes zoom-olást, fókuszcsúcs-jelzést és AE/AF zárolást is.

A POCO X3 NFC okostelefon 6GB+64GB változata hamarosan kapható lesz várhatóan 89900 Ft-os javasolt fogyasztói áron, míg a 6GB+128GB változat 99900 Ft- os javasolt fogyasztói ártól lesz elérhető.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.