Mobiltech

Ez a randiapp tényleg azt akarja, hogy ne legyél szingli

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.14 | 19:44

A lapozgatós randiapokalipszis helyett értelmes beszélgetéseket akar indítani a Hinge.

Nem fogyott még el a lendület a randizós appok fejlesztőiből. Jobbra és balra lapozós, alkalmi kapcsolatot keresős alkalmazással már nem nagyon lehet piacra lépni, a Hinge viszont talált egy olyan módszert, amivel talán labdába rúghat.

A legtöbb randiappot olyan játékként tervezték meg, aminek célja, hogy szingli maradj

– állította 2015-ben Justin McLeod, a Hinge vezérigazgatója. A jól hangzó mondat mellett egy hívószót is bedobott a közbeszédbe McLeod, a randiapokalipszist. Majd, amikor ezekkel végzett, elvonult áttervezni a cég társkereső alkalmazását.

Hinge

Randizás: eddig rosszul csináltuk?

A frissen megjelent új Hinge már nem a lapozgatós mechanikára épül. Helyette egy nagyon részletes, többször frissített sztorit rakhat össze magáról profilként a felhasználó – ez mondjuk nem újdonság – és ezt hatékonyabb ismerkedési módszernek tartják, mint a lapozgatást és csetelést. A korábbi statisztikáik szerint ötszáz lapozásra jutott egy telefonszám csere a régi appban.

Az új appban a felhasználó sztoriját, képeit lehet kommentelni, amiből aztán beszélgetés lehet. Ez annyiban különbözik a Facebooktól vagy az Instagramtól, hogy a Hinge-en mindenki társat találni van fent. Amúgy nem is fizetnék ki a havi hét dolláros használati díjat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló