Mobiltech

Csúszásban az Apple, más gyártók arathatják le a babérokat?

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.20 | 14:43

Az Apple-ről tudni kell, hogy nem szeretnek félkész munkát kiadni a kezeik közül, éppen ez lehet az oka a késlekedésnek. Habár a hivatalos kütyü csak hónapok múlva lesz elérhető, nem feltétlenül kell megvárnunk amíg az Apple tökélyre viszi a fejlesztést, léteznek jó darabok máshol is.

Talán a legrelevánsabb a Belkin BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad, ezt viszonylag drágán, 22 ezer forintért meg is vásárolhatjuk a hivatalos Apple webshopból. A Belkin sok terméke amúgy is Apple ajánlással megy, így ez egy majdnem hivatalos megoldásnak is vehető. A töltő egyébként 7.5 Wattal üzemel, ami kifejezetten gyorsabb az általában használt 5 Wattnál.

belkin.com

Viszont a magas ár nem mindenkinek opció, éppen ezért nem árt máshol is szétnézni. És, hogy hol? Hát az IKEA-ban!

Tényleg érdemes az IKEA háza táján nézelődni, ott jóval kedvezőbb áron kínálnak két lehetőséget is.

Az első, a NORDMÄRKE névre keresztelt, részben fából készült töltő, ami 5 Watt teljesítményt nyújt, viszont az ára pontosan fele annyi, mint a feljebb említett készüléké, azaz 11 ezer forint.
Meg lehet úszni még olcsóbban is, az előzőhöz hasonló RÄLLEN készülékkel, amelyhez 6 ezer körül hozzá is lehet jutni. Ebben az a különleges, hogy egy 1500 forintos FIXA lyukfűrész készlettel könnyen belebarkácsolhatjuk az íróasztalunkba, így növelve a komfortot. Utóbbi már csak azért is szuper, mert végre leírhattuk a lyukfűrész szót.

ikea.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló