Mobiltech

Ez az alkalmazás új értelmet ad a telefonodnak, bemutatjuk hogyan

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.17 | 15:22

Szoktál lefekvés előtt sorozatozni a gépeden? Ha ezt az appot használod, nem kell felkelned az ágyból kikapcsolni, vagy állítani a hangerőn, az egészet megoldhatod a telefonoddal.

A Remote Mouse alkalmazás lehetővé teszi, hogy egérként és billentyűzetként használd a telódat. Az egész nagyon egyszerű, körülbelül öt perc alatt el lehet kezdeni. Csak le kell töltened egy alkalmazást a gépedre, meg a telefonodra, elindítod mindkét helyen, majd a telefonodon kiválasztod a géped, és kész is. Az egyetlen kikötés, hogy egy WiFi hálózaton kell lennie a két eszköznek. Vannak gyorsgombok is, például a tálcán lévő alkalmazásokra:

A gépházi gombokat is el lehet érni egy kattintással, szóval amikor már aludnál, csak a kikapcsoló gombot kell megnyomnod:

Az alkalmazás minden számítógépes operációs rendszeren működik, és Androidra meg iOS-re is elérhető. Ami még jobb, hogy az alap program ingyenes. 700 forintba kerül a prémium verzió, abban már vannak médiavezérlő gombok is, például hangerőszabályzó, na meg play/pause. Ha kíváncsi vagy, hogyan működik élesben, itt egy videó:

Nyitókép: remotemouse.net


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló