Mobiltech

Ezzel a kütyüvel akár 16GB-os tableten is simán filmezhetsz

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.16 | 11:09

Zsebben is elfér a kevés memóriával felszerelt telefonok és tabletek megmentője, a Lexar mini-külső adathordozója. Nem is értjük, hogy miért nem találták ki eddig.

Kép: Lexar
Kép: Lexar

Mindenki tudja, hogy mekkora szenvedés az élet, ha szereted nyomkodni és médialejátszásra használni a telefonodat vagy tabletedet, de kevés rajta a hely. Erre a problémára talált most megoldást a JumpDrive, az apró kábelébe rejtett külső adathordozójával. 16-tól 128 gigás kapacitásig lehet kapni, a legolcsóbb 40, a legdrágább 140 dollár a Lightning-csatlakozós (Apple-kompatibilis) verzióból, az Androidosok ennél kevesebbért, akár 30 dolcsiért is vásárolhatnak 32 gigás tárolót.

Mivel az Apple-cuccok nem szeretnek fájlcserekor az iTunes-on kívül kommunikálni gépekkel, a Lexar saját appot fejlesztett beépített zene-és videólejátszóval. Miután ráhúztad a gépedről a fájlokat és csatlakoztattad a telefonodhoz, az automatikusan feldobja az app letöltő linkjét, ezután csak megnyomod a play gombot és hátradőlsz. És kineveted a barátaidat, akik panaszkodnak, hogy új telefont akarnak, mert egyszerűen semmi sem fér rá a 16 gigás iPhone-ra.

A legidegesítőbb üzenet, amit telefon kiírhat. Erre érkezett most ötletes megoldás

A Wired ódákatt zengett róla, a szerző csak azt említette negatívumként, hogy néhány használat már kezdte megviselni a Lightning-csatlakozót, de ettől függetlenül gond nélkül működött.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló