Teszt

Nehezen találhatnánk ennél jobb okoskarkötőt a piacon: Mind időseknek, mind gyerekeknek tökéletes választás – Videó

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.04 | 17:48

A Xiaomi ismét egy ár-érték bajnok eszközzel tarolja le a piacot.

A Xiaomi Mi Band 8 2023 őszén került globálisan bevezetésre. Az új szíjkialakítástól a továbbfejlesztett belső specifikációkig az eszköz néhány kisebb frissítést tartalmaz.

A Xiaomi Smart Band 8 tervezésének egyik fő jellemzője a fém keret. A gyártó szerint a keret fémből készült, de nem az a jéghideg érzetű, a hátoldalon töltőérintkezőket, optikai pulzusszám- és véroxigén-érzékelőket láthatunk. A szíj eltávolításához a hátlapon két oldal gombok találhatók. A Xiaomi Smart Band 8 szíja ugyanabból a TPU anyagból készült, mint a korábbi karkötőké, viszont a gyártó alaposan ráfeküdt a személybeszabhatóságra is, több száz fajta számlapot, és rengeteg szíjat is találunk hozzá a kínálatban.

Mire elég egy alig 17.000 forintos okos karkötő? Tényleg ez a legjobb választás a fiataloktól kezdve a nyugdíjasokig mindenkinek? Nézz bele a videóba, és kiderül!


A fitnesz karkötőn a rezgést is beállíthatjuk, például alapértelmezettre, erősre vagy kikapcsolva. A beállítások között van Ne zavarj mód, alkalmazásértesítések, automatikus edzés felismerés.

A Xiaomi Smart Band 8 akkumulátorának üzemideje nagyjából megegyezik az előző generációéval, a képernyő nagyobb fényereje és az új funkció ellenére. Körülbelül 16 napos használatra számíthatunk egyetlen feltöltéssel. Nyugodt szívvel ajánljuk a Xiaomi Smart Band készülékeit, mint stabil opciókat mindenkinek, aki megfizethető eszközt keresne.

Mire elég egy alig 17.000 forintos okos karkötő? Tényleg ez a legjobb választás a fiataloktól kezdve a nyugdíjasokig mindenkinek? Nézz bele a videóba, és kiderül!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.