TV

Hoppá, a Netflix ráerősít a japán animékra?

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.20 | 11:18

A Studio Ghibli ikonikus filmjeit tűzi februártól műsorára a csatorna.

Totoro látható az 1985-ben alapított Studio Ghibli logójában, mely filmstúdió munkáit februártól láthatjuk majd a Netflixen. A tokiói brand beemelése azért kulcsfontosságú, mert a csatorna eddig elzárkózott a rajzfilmek digitális vetítésétől.


Most viszont 21 alkotás érkezik, köztük az Oscar-díjas Hayao Miyazaki klasszikusai is – erősítette meg a Wild Bunch ügynökség, akik a streamelő cég sales vonalát viszik. Így a Spirited Away, a Princess Mononoke, az Arrietty, a Kiki’s Delivery Service, a My Neighbor Totoro és a The Tale of The Princess Kaguya is látható lesz pár héten belül.


A filmeket eredeti nyelven, felirattal sugározzák majd. A vetítésekből jó okkal maradnak ki a japán, az amerikai és a kanadai előfizetők – minden más országban megtekinthetőek lesznek ezen a platformon a Ghibli-mozik:

Manapság számos nagyszerű módon elérhető már a közönség. Hallgattunk a rajongókra, és a katalógusunkat streamelésre bocsátottuk. Reméljük, hogy ez által a világ számos pontján felfedezik a Studio Ghibli-élményt!

írta Toshio Suzuki a megállapodásról. 2019 októberében a WarnerMedia streamere, az HBO Max már megszerezte az amerikai vetítési jogokat, és tavasszal nézhetőek is lesznek ezen a szolgáltatón keresztül az animációk.

Egy álom válik most valóra, melyen milliók osztoznak. Legendás filmek érkeznek a Netflixre, melyeket 35 éve övez rajongás. Európa, Dél-Amerika, Ázsia és Afrika nézői fognak ebbe a csodálatos világba elmerülni.

idézi Aram Yacoubian Netflixes rendezőt a Variety.

 

View this post on Instagram

 

Our next Ghibli dictionary has arrived! 🍞 #kikisdeliveryservice

A post shared by Studio Ghibli UK (@ghibliuk) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló