TV

Csúszik a Bond-premier, egy kis tévés humor Daniel Craiggel jöhet?

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.05 | 11:18

Áprilisi 007-es bemutató helyett Saturday Night Live van.

A nemzetközi helyzet fokozódik, így közel nyolc hónapot várat még magára a legfrissebb James Bond-mozi. A koronavírus miatt az áprilisi premiernek lőttek: leghamarabb novemberben láthatjuk Daniel Craig 007-es hattyúdalát.

 

View this post on Instagram

 

😊 Daniel Craig Read-Thru 😊

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl) on


A brit színészt a népszerű amerikai szkeccsműsor egy kis mókázásra hívta el, melyből Bond-promóció most nehezen lesz. Már az áprilisra beígért díszbemutató is sokadik dátum volt, és most még többet kell várni a 25. kémtörténetre. A Saturday Night Live adásában március 7-én mégis a No Time To Die főhőse fog parádézni. A premier halasztásának indoka a globális mozis piac jelenlegi helyzete (mely természetesen a járvány számlájára írható).

 

View this post on Instagram

 

and he, uh, can’t seem to shake his 007 ways.

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl) on


Ha már az SNL befoglalta Craiget, akkor hadd szóljon. Nem is biztos, hogy a titkosügynökös oldalán lesz a hangsúly: a Knives Out című krimiben például nyomozót alakított, és azt a vicces déli akcentusát akár elő is vehetné. Érdekes lesz az Uproxx szerint, hogyan teljesít házigazdaként; zenei vendége the Weeknd lesz, aki mostanában színészként is bizonyított (Uncut gems).


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.