TV

Adam Sandler visszatért, és jól meg is ríkatta az SNL nézőit

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.06 | 14:48

Chris Farley komikust megindítóan idézte fel a veterán kolléga.

A Saturday Night Live elsősorban a rekeszizmokat célozza, ám időnként a könnyzacskók is működésbe lépnek az amerikai szkeccsműsor alatt. A humoros adás végén most szokatlanul komoly hangot ütött meg Adam Sandler.

 

View this post on Instagram

 

Watch last night’s @adamsandler homecoming at our link in bio! ?: @maryellenmatthewsnyc

A post shared by Saturday Night Live – SNL (@nbcsnl) on

A műsorvezetői posztra hosszú évek után visszatérő komikus zárásként egy zenei főhajtással készült, amivel Chris Farley sokoldalú egyéniségének állított emléket. A SNL-beli kollégát 1997-ig láthattuk a képernyőn, aki akkor kokain- és morfium-túladagolás miatt vesztette életét.

via GIPHY

A 33 évesen elhunyt komáját egyik legnépszerűbb karakterében, a Matt Foley nevű motivációs trénerként idézte fel. Emellett kedvenc jeleneteit is visszahozta – a Gap Girls és a Lunch Lady Land című bohózatok formájában.

A Sandler által előadott dalt már a Netflix nézői láthatták a 100% Fresh című különkiadásban, a gondosan megírt szöveg pedig személyes emlékeket is tartalmaz Farley kapcsán:

Egy igazi egyemberes party volt…

kezdte a számot, melyben kitért arra is, hogy óvta a barátját az iszákosságtól – nehogy úgy járjon, mint John Belushi vagy John Candy, akik egyébként a hősei voltak. Egy olyan közös pillanatukat is megemlíti, amikor egyszer az irodában találta Christ, aki éppen KC and the Sunshine Band-et hallgatott, miközben potyogtak a könnyei.

via GIPHY

Mikor rákérdezett, miért sír, a férfi annyit válaszolt, hogy az apjára emlékezteti az a dal. Majd a komikus velünk élő örökségét is méltatta: a gyerekek a mai napig élvezik a YouTube-on fellelhető videóit, és a Tommy Boy című vígjátékot is.

Mikor azt kérdik tőlem, ki a valaha élt legviccesebb fickó a világon, akkor rávágom, hogy te voltál az.

A stábból Leslie Jones azt tweetelte, hogy szem nem maradt szárazon a stúdióban.

A New York Times kulturális rovatától Dave Itzkoff is egyedülállónak értékelte a produkciót, amit újra és újra érdemes megnézni.

Nem csak a CNN szerint volt május 4-én hatalmas Sandler – de az NBC csatorna egyik műsorvezetője is így látja, hiszen a komikus képes volt pár percre visszahozni Farley-t.

 

View this post on Instagram

 

? To: Chris Farley Love: @adamsandler

A post shared by Saturday Night Live – SNL (@nbcsnl) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló