TV

Ki a legtöbbet kereső tévés műsorvezető? A leghíresebb arcok a top 10-be se férnek be!

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.09 | 12:43

A listát a mértékadó Forbes állította össze. Meglepő a végeredmény, meg nem is.

Ha meg kéne jósolni, ki állhat az élen, az ember könnyen a manapság oly divatos műsorvezetők egyikének nevét dobná be. Aztán csak tátja a száját, amikor megnézi, mi is a valóság. Jó páran be sem jutottak az első 10-be azok közül, akiknek a neve pedig szinte mindennap felbukkan a hírekben. Se egy James Corden, se egy Stephen Colbert, se egy Jimmy Fallon, de a másik Jimmy, Kimmel sem került be a top 10-be.

Na de kik azok, akik viszont rajta szerepelnek a listán?

A 10. Heidi Klum, aki Németországban vezeti a Germany’s Next Topmodel című műsort, amely szerepben minden bizonnyal derekasan helyt is áll, de a 21 millió dollárt elsősorban mégsem ezért kapja, hanem a szupermodellsége okán. Az 5. helyig aztán csupa olyan arc következik, akiket mifelénk nem nagyon ismernek, Amerikában viszont adnak a szavukra, és ezt pénzben is elég szépen kifejezik. Van köztük közéleti talkshow-t vezető fess férfi, ex-sportoló, aki vetélkedőt vezet, és konzervatív összeesküvéselmélet-hívő is, aki pedig hírműsort, meg van humorista szigorúan humoros showműsorral.

A következő ismerős név a listán az 5. helyen tanyázó Simon Cowellé, aki még mindig 43 és félmillió dollárt szakít azért, mert ránk szabadított egy rakás tehetségkutatót a Pop Idoltól (American Idol) kezdve az X Faktoron át egészen a Britain’s Got Talentig (America’s Got Talent). Az őt beelőző Judy Sheidlint megint csak nem ismerjük, ő vezeti Amerika első számú jogi műsorát, a Judge Judy-t, potom 47 milláért. Most pedig lássuk a dobogót!

Az American Idol kitalálója nem keres annyit, mint a műsort vezető Ryan Seacrest, aki eredetileg rádiós műsorvezető, és akit a lista harmadik helyén találjuk 58 millió dollárral. A képzeletbeli dobogó középső fokán egy hölgy áll, nem nehéz kitalálni, hogy ki az, annyit segítünk, hogy nem Oprah. Hanem a színésznőből lett showműsor-vezető, Ellen DeGeneres, aki elég szép summát, 77 millió dollárt keres. A műsorvezetői csúcsragadozó pedig nem más, mint Amerika lelkének első számú ápolója, egy igazi régimotoros tévés, Dr. Phil és az ő 79 millió dollárja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.