Sorozatok

Millie Bobby Brown ezt csúnyán benézte, a sztalkerség nem szerelem!

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.16 | 17:18

Egy horror-romkom sorozatról való véleménye elég beteg, ez még Drake hatása lehet?

A 2018 decemberében indult, You című sorozat miatt fájhat most Millie Bobby Brown feje.

 

View this post on Instagram

 

all smiles here ⬆️

A post shared by mills ? (@milliebobbybrown) on

Pontosabban abból kifolyólag, ahogyan az ifjú színésznő bevédte a Netflixen futó műsort: míg a legtöbb néző egy mániákus sztalker történetét látja, addig Brown szerint csupán

románc szövődik.

 

View this post on Instagram

 

thx 2018. u did me good ?

A post shared by mills ? (@milliebobbybrown) on

A Stranger Things sztárja úgy látja, hogy a You első szezonjában egy szerelem fellángolásának lehetünk tanúi: Penn Badgley (aki a Gossip Girlből lehet ismerős) könyvesboltost alakít, aki belehabarodik egy női ügyfelébe, majd mániákusan követni kezdi.

Horrorba hajló történetről van szó, így spoilerezés nélkül elárulhatunk annyit, hogy hideglelős és véres jelenetek sorjáznak, miközben a magánszféra is alaposan sérül.

Brown pedig vette a bátorságot, és kiállt a Joe Goldberg nevű karakter mellett, dacára a férfi által elkövetett, számos  gaztettnek.

Dehogy furcsa – csak rettentően szerelmes! Ez tök rendben van!

így a 14 éves tévésztár, aki beismerte: rajongásig odavan ezért a műsorért. Az Instagramos bejegyzése nagy vihart kavart, ezért gyorsan felrakott egy magyarázkodós másodikat. Bár ne tette volna – továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Goldberg egyáltalán nem sztalker, kár róla ezt állítani.

Csak szerelmes szegénykém, amit így él meg. Nézzétek inkább a részeket, és ne engem ítéljetek el a véleményem miatt!

Mintha a Twitter így működne – több se kellett a közösségi oldalnak, hajtóvadászat indult a hamvas korú lány ellen. Gyerekesnek, illetve aggasztónak is találták többen a megnyilvánulásait, mellyel sok kortársát összezavarhatja. A fiatal rajongóknak nem tesz jót, ha a példaképük szemet huny a veszély felett, amit a ragadozók jelenthetnek.

Brown egyáltalán nincs egyedül azzal, hogy nem veszi észre a képernyőn látható férfi erőszakos és bántalmazó oldalát. Sőt: Badgley legnagyobb döbbenetére rajongók keresték meg halálkomolyan azzal, hogy őket is cserkéssze így be, és rabolja el. Van, akinek Brown felemás kapcsolata is eszébe jutott, amikor Drake-kel barátkozott.

A kétszer annyi idős rapper, aki több apasági zűrbe is keveredett, ki tudni miért, de randizási tanácsokkal látta el a kislányt, és az egészséges kapcsolatról való eszményeiket is megosztották egymással. A tini a kanadai sztárt mentorának nevezte, de ezzel egyáltalán nem nyugtatta meg a közvéleményt.

Mintha nem is ugyanazt a műsort nézné Brown!

idézi a Daily Dot a vészharangot jogosan kongatókat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló