Sorozatok

Miért pont az Apple maradna ki a sorozatgyártásból? Az első munkájuk egy sitcom lesz Kristen Wiiggel a főszerepben

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.18 | 11:58

A You Think It, I’ll Say It Curtis Sittenfeld amerikai írónő azonos című rövid történeteit viszi a képernyőre. Reese Witherspoon produkciós cége is részt vesz a fejlesztésben.

Kristen Wiig. Fotó: Jeff Spicer/Getty Images.

A félórás részekből álló 10 részes első évad fejlesztése elkezdődött Kristen Wiig főszereplésével, a munkálatokban pedig részt vesz Reese Witherspoon 2016-ban alapított produkciós cége, a Hello Sunshine is. Azonban nem ez az egyetlen olyan sorozatterv, amit a cég az Apple-nek fejleszt. Az  Are You Sleeping? egy thriller lesz, illetve készül még a reggeli showműsorokról is egy dráma, aminek címe ugyan még nincs, de a főszereplők között Witherspoon mellett Jennifer Aniston is ott lesz. De az első, a Kristen Wiig nevével fémjelzett sitcom lesz a sorban.

Az Apple egyébként egymilliárd dollárt szán saját tartalmak fejlesztésére, az említett három sorozat mellett még továbbiak is a készítés különböző fázisaiban vannak.

Az Éhezők viadala rendezője például egy futurisztikus drámán dolgozik, míg a legendáés Battlestar Galactica készítője, Ronald D. Moore pedig egy újabb űrsztorin.

De az Apple életre kelti Steven Spielberg 80-as évekbeli antológiasorozatát, az Amazing Storiest is. És ez még mindig nem minden: az Apple HBO-val is harcol épp JJ Abrams legújabb sci-fi sorozat tervének megvalósításáért.

A készítés alatt álló sorozatok bemutatóinak még nincsenek időpontjai, és az sem tisztázott, hogy hol fognak futni ezek a friss fejlesztések. Bennfentesek szerint a cégnek vannak jövőbeli tervei a megreformált televíziózással kapcsolatban, és a készítés alatt álló sorozatok már ennek a törekvésnek a részei.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló