Sorozatok

Újabb díjat nyert a Stranger Things

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.30 | 08:39

Most már bátran kijelenthetjük: a Stranger Things a tavalyi év legsikeresebb sorozata.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 29: Cast of 'Stranger Things' wins Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Seriesduring The 23rd Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 29, 2017 in Los Angeles, California. 26592_021 (Photo by Richard Heathcote/Getty Images for TNT)
A Stranger Things stábja a színpadra vonul a 23. SAG Awards-on január 29-én Los Angelesben. Fotó: Richard Heathcote/Getty Images for TNT.

Amerikában az év első 2 hónapja a díjak osztogatásáról szól. Ez az időszak a Golden Globe-bal kezdődik és az Oscarral zárul, a kettő között pedig díjat adnak a producerek, a rendezők és, kis túlzással, majdnem mindenki más is, aki egy film vagy sorozat munkálataiban részt vesz.

A hétvégén a Filmszínészek Céhe osztott díjat (SAG Awards). A két legfontosabb tévés díjat az Orange is the New Black (legjobb tévés komédia) és a Stranger Things (legjobb tévés dráma) vitte el, ezekben volt a színészek szerint a legjobb a szereposztás és a szereplők közti kémia, az összjáték.

Manapság nem maradhat el díjkiosztó gyújtó hatású beszéd nélkül. Az SAG Awards-on ezt David Harbour, a Stranger Things seriffje szolgáltatta. Kár, hogy ezeket nem díjazzák.

A további nyertesekről itt olvashattok.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.