Sorozatok

A South Park alkotói szerint Donald Trumpot nagyon nehéz volt kigúnyolni

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.03 | 14:39

Trey Parker és Matt Stone az ABC Australia-nak adtak interjút, amiben arról is beszéltek, hogy milyen soha nem tapasztalt alkotói nehézségekkel kellett szembenézniük.

Forrás: youtube
Forrás: youtube

Azt gondolná az ember, hogy egy 20. évadát taposó sorozat már rutinból működik, az alkotókat pedig nem igazán érhetik meglepetések. A South Park készítőinek, Trey Parkernek és Matt Stone-nak épp ezzel kellett szembesülnie: a meglepetéssel.

A sorozat mindig reagál a világ (azon belül is Amerika) legfontosabb dolgaira, paródiáját adja mindannak, ami a hús-vér valóságban történik. Ez volt idén is, amikor minden idők legharsányabb elnökválasztása folyt az USA-ban Hilary Clinton és Donald Trump között.

A probléma maga Trump volt.

Az új amerikai elnök nem konkrétan jelent meg a South Parkban, hanem az egyik szereplő, Mr. Garrison indult a választáson, és miután megnyerte azt, fokozatosan alakult át Trump külsejűvé. Előbb besárgult a bőre, majd a haja is megváltozott.

A legfőbb problémát az okozta, hogy amit Trump az életben produkált, az folyamatosan felülírta a legvadabb ötleteinket is. Vért izzadtunk az írószobában,

mondta Parker és Stone.

Szerintük Trumppal azért volt ennyire nehéz dolguk, mert ő maga a megvalósult politikai szatíra. Az elnök önmaga paródiája is egyben, ezért paródiát készíteni róla szinte lehetetlen. Az életnél úgyse lehet jobbat írni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló