Sorozatok

Tilda Swinton megint doki lesz?

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.03 | 13:47

A Doctor Strange után a Dr. Who címszerepe vár rá?

Peter Capaldi távozik a Ki vagy, doki?-ból, a helyét a karakteres színésznő vehetné át. A világ legrégebben futó sci-fi sorozata a BBC-n megy, és hagyományosan brit színészeket alkalmaz Dokinak. Egy korábbi Doki, Paul McGann javasolta, hogy a következő címszereplő honfitársuk az 57 éves Swinton legyen. A húsz évvel ezelőtti Doktor a Twitteren tette közzé ötletét:

Elképzelem, ahogy Capaldi egy új testbe regenerálódik…

Ehhez kapcsolt egy bizarr képet is a színésznőről:

 

Annyira nem is hajmeresztő az ötlet, ugyanis nemrégiben láthattuk Swintont The Ancient One-ként a Doctor Strange-ben. Most azok a rajongók is szeretnék, ha a tér-idő-utazó kék telefonfülkében felbukkanna, akik egy ideje már küzdenek egy női dokiért – jelenti az NME.

Steven Moffat – aki a Sherlock-sorozatot is írja – már nem foglalhat állást a javaslatot illetően: ugyanis ő is elhagyni kényszerül a stábot. Vele dolgozni mindenesetre kiváltság egy színésznek.

Még évekkel azelőtt, hogy bevonódtam volna a Doctor Who-ba, vagy találkoztam volna Capaldival, már kinéztem magamnak: sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd együtt állhatunk a TARDISban. Akárcsak Peter, én is azzal nézek szembe, hogy életem legjobb munkáját kell nemsokára otthagynom. De tudom, hogy a csapat nagyon kedves és okos emberekből áll, és ők mindent megtesznek, hogy minőségi legyen a folytatás. De még az utolsó közös szezon hátravan, addig a kozmosz minden szörnye kösse fel a gatyáját!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló