Sorozatok

Visszatér Conan, a barbár, ráadásul sorozat formájában

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.07 | 10:21

Az Amazon berendelte a sorozatot, amelynek pilot epizódját a Trónok harca egyik rendezője készíti majd.

Az eredeti Conan, a barbár történetek már több feldolgozást is kaptak az elmúlt évtizedekben, ezek közül a legismertebb nyilván az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült, 1982-es film, de a közelmúltban is volt egy remake, amelyben Jason Momoa játszotta a karaktert a 2011-es feldolgozásban. Igaz, ez a film elég nagyot bukott a mozikban.

Most viszont az Amazon berendelte a Conan the Barbarian című sorozatot, ami már nem veszi figyelembe az eddigi filmeket, hanem az alapoktól kezdve meséli el a barbár történetét. A projekt körül egyelőre három név merült fel: Ryan Condal íróé (Herkules, Rampage: Tombolás), Warren Littlefield produceré (Fargo, A szolgálólány meséje) és Miguel Sapochnik rendezőé (Trónok harca, Altered Carbon).

Azért nem valami teljesen elrugaszkodott szériára kell számítani: a sorozat Robert E. Howard művein fog alapulni a fő kreátora az a Ryan Condal lesz, aki a Kolónia több részét és a Dwayne Johnson főszereplésével készült Herkulest is írta. A pilotot pedig a Trónok harcán is dolgozó Miguel Sapochnik fogja rendezni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló