Sorozatok

A Trónok harca szereplői is ki vannak bukva amiatt, hogy egyszer vége lesz a sorozatnak

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.16 | 18:02

Mindannyian próbálunk nem gondolni rá, de előbb-utóbb be kell látnunk, hogy kedvenc sorozatunk a vége felé közeledik. Már csak két évad várható az HBO nagy sikerű, George R. R. Martin A tűz és jég dala című regényfolyama alapján íródott szériájából.

Mint kiderült a sorozatban szereplő színészek éppen annyira aggódnak a történet végkimenetele miatt, mint mi.

Mindannyian érezzük a forgatáson. Hamarosan a közönség is láthatja, mennyit dolgoztunk a hetedik évadon, nekik még kettő, számunkra már csak egy utolsó évad van hátra a történetből. Most tartunk annál a pontnál, hogy szép lassan le kell szoktatnunk magunkat erről a drogról, ami a sorozat maga –

nyilatkozta a Mashable-nek Liam Cunningham, Ser Davos karakterét alakító színész, aki a sorozat második évadában csatlakozott a gárdához.

Mivel mindannyian tudjuk, hogy a végéhez közeledünk, egyre furcsábban zajlanak a munkálatok. Anélkül, hogy bármit is elárulnék a hetedik évadról, azt meg kell hagyni, hogy néha teljesen össze vagyunk zavarodva, amiért olyan hihetetlenül gyorsan telik az idő. Ez a furcsa érzés jót tesz a sorozatnak, mert fel tudjuk használni a feszültség fokozására, de sokunk nevében elmondhatom, hogy egyikőnk sem kötelezte még el magát egy ilyen hosszú munka mellett. Igazi családdá kovácsolódtunk, ez nagyon fog hiányozni.

A Szürke Férget játszó Jacob Anderson is hasonlóképpen nyilatkozott a fantasy sorozatról.

Senki sem pánikol, de néhányan aggódunk egymásért, azt hiszem. Szerintem már a hatodik évadban is érezhető volt, hogy most kezdenek összefutni a szálak, minden a végéhez közelít, nagyon intenzív a tempó… teljes káosz az egész.

A színész szerint ez a következő két évadra is igaz lesz, hiszen olyan karakterek találkoznak majd a történetben, akiknek a sorsa eddig még nem keresztezte egymást. Anderson azt is elmondta, hogy egyáltalán nem tűnik sorozatszerűnek a hetedik évad, valami sokkal monumentálisabb végkifejletre kell számítani, mint az eddigi évadok esetében.

Fotó: HBO


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.