Sorozatok

Második évadot kapott az Ifjú pápa

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.23 | 10:54

Az utóbbi évek legkülönlegesebb sorozatával eredetileg csak egy évadra terveztek, de a siker nagy úr, gyakran átírja a terveket.

PASADENA, CA - JANUARY 14: Actor Jude Law (L) and director Paolo Sorrentino of the series 'The Young Pope' speak onstage during the HBO portion of the 2017 Winter Television Critics Association Press Tour at the Langham Hotel on January 14, 2017 in Pasadena, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Jude Law és Paolo Sorrentino. Fotó: Frederick M. Brown/Getty Images.

Amikor az első hírek érkeztek arról, hogy az Oscar-díjas olasz rendező, Paolo Sorrentino (akit Fellini örököseként tart számon a filmszakma) tévésorozatot forgat Jude Law-val a főszerepben, sejthettük, hogy nem a szokványos alkotás kerekedik ki belőle. Nem is lett az. Művészfilmes megvalósítás, lassan csordogáló, “történet nélküli” történet jellemezte az Ifjú pápát. Szokatlan tartalmat hozott Sorrentino és csapata a képernyőre. Ennek ellenére nagy kritikai és közönségsikert hozott a sorozat, úgyhogy be is rendelték második évadra az HBO, a Sky Atlantic és a Canal+ koprodukciós sorozatát, melynek munkálatai már el is kezdődtek, de hogy mikor láthatjuk, azt most még nem tudni. Az első évad tavaly ősszel (október) került a képernyőre.

The Young Pope Official Trailer (2017) | HBO

The young are always more extreme than the old. Catch up on The Young Pope Season 1 now on HBO. Starring Jude Law, Diane Keaton, and Silvio Orlando. #TheYoungPope Subscribe to the HBO YouTube Channel: https://goo.gl/JQUfqt Don’t have HBO?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.