Sorozatok

Szuperhős lesz az egyik legutálatosabb Trónok harca szereplőből

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.23 | 12:33

A Ramsay Boltont kiválóan alakító Iwan Rheon az ABC új Marvel-sorozatában, az Inhumans-ben lesz főszereplő.

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 18: Actor Iwan Rheon attends HBO's Official 2016 Emmy After Party at The Plaza at the Pacific Design Center on September 18, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Iwan Rheon a 2016-os Emmy-n. Fotó: Frederick M. Brown/Getty Images.

Iwan Rheon a Misfits című, a szuperhős tematikát alaposan kiforgató angol sorozattal vált ismertté, és ott még mindenki szerette, majd jött a Trónok harca és Ramsay Bolton – és akkor már mindenki szívből gyűlölte. Ennek ellenére, amikor távozott a sorozatból, mindenkinek azonnal hiányozni kezdett. Az egyik legerősebb gonosz karaktere volt a Trónok harca univerzumnak, köszönhetően Rheonnak, aki elképesztő intenzitással és beleéléssel hozta a teljességgel kiszámíthatatlan, gátlástalan  és szadista Bolton fiú figuráját.

Rheon most csatlakozott az ABC-n képernyőre kerülő új Marvel sorozat, az Inhumans (Embertelenek) szereplőgárdájához, melyben Maximust fogja alakítani, aki képes az elméje segítségével másokat irányatni.

Forrás: nerdist.com
Forrás: nerdist.com

Bár a Misfits miatt Rheonnak megvan a szuperhős tapasztalata, de a választás mégsem emiatt, hanem a Trónok Harca szerep miatt esett rá, mint Jeph Loeb Marvel főnök elmondta a sajtó számára:

Iwan nagyon jól hozza a bájos és huncut figurát, aki azonban egyik pillanatról a másikra képes a legveszélyesebb alakká átváltozni, és pontosan erra van szükség ahhoz, hogy Maximus karaktere életre keljen.

Az ABC és a Marvel egyébként annyira bízik az Inhumans sorozatban, hogy a nyitó duplarész nem is tévében, hanem szeptember 1-jén az IMAX-ben debütál majd, mint önálló történet, és ezt követi majd a rendes tévés sugárzás  szeptember 26-án.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló