Sorozatok

Bejelentetést tett az RTL: Ennek rengetegen fognak örülni 

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.28 | 10:18

Közleményben tudatta az RTL Magyarország, hogy március 18-án indul A mi kis falunk 7. évadának folytatása.

A népszerű saját gyártású sorozat hetedik évada, amely hamarosan 100. epizódhoz érkezik, 20 órai kezdéssel lesz látható március 18-tól szombat esténként az RTL (az egykori RTL Klub) képernyőjén.

A történet folytatásáról a csatorna közleményét idézte a Media1:

Pajkaszeg lakói az új évadban is mulatságos és izgalmas történetekkel várják a sorozat rajongóit és ez az évad is bőven tartogat majd meglepetéseket. Rögtön az első epizódban a Répa testvérek egy hazugságvizsgáló titkait próbálják megfejteni, Anikó pedig úgy dönt, hogy elcsábítja a falu legnormálisabb férfiját. A folytatásban Pali bácsinak alkalmassági vizsgát kell tennie, a falu lakóinak életében egy titokzatos járvány miatti védekezés okoz bonyodalmakat, Répáék a múltjuk után kutatnak, Gyuri keresi az alkalmat, hogy intim tanácsot kérjen a doktornőtől és Viki régen várt jó hírt kap, ami viszont másnak igencsak rossz hír lesz.

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergely, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József, Hevér Gábor, Mészáros Tibor, Sodró Eliza, Döbrösi Laura, Györgyi Anna, Rába Roland, Peller Anna.

A mi kis falunk hetedik évadának folytatása március 18-tól szombat esténként az RTL műsorán. Az epizódok visszanézhetőek az RTL+-on.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló