Sorozatok

SPOILER! Na kikkel társul a Scooby Doo csapata?

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.09 | 12:26

Pont paranormális srácok hiányoztak még a VW-kisbuszból!

Scooby Doo kalandba keveredik a testvérpár a horror-fantasy Odaátból – igen, nagyjából úgy, ahogyan máris látjuk magunk előtt a jelenetet, melyben Dean egy életre kelt, kitömött dínóval viaskodik, miközben a dán dog vonít a háttérben.

A post shared by faudya.nurul (@faudyaa__) on

A 2005-ben indult tévésorozat természetfeletti képződményekre és elképesztő szörnyekre vadászó srácai rajzfilmes karaktert kapnak, így Dean és Sam Winchester feltűnés nélkül elvegyülhet Bozonték birodalmában. A sztori szerint a ’67-es Chevy Impalával hasító, paranormális páros kap ajándékba egy tévékészüléket, amiért Sam nem lelkesedik, Dean viszont be is üzemeli hátul, a bunkerjében. Innentől beindulnak a bonyodalmak.

SPOILER!

A testvérpár valahogyan beragad a Scooby Doo-rajzfilm világába, ami először lenyűgözi őket, viszont két fura dolog is történik még velük. Robert Singer, az egyik sorozatfőnök még azt is elárulja, hogy

A Tricksternél már voltak hasonló helyzetben, így remélik, hogy ebből is ki tudnak kecmeregni majd.

Mikor rájönnek, hová is cseppentek, akkor Dean nagyon megörül, ugyanis gyerekként a Scooby Doo volt a kedvenc mesefilmje.

Jól fog jönni nekik a srác jártassága, aki még az adott részt (A Night of Fright Is No Delight) is beazonosítja, de ismétlésre még véletlenül se számítsunk! Ugyanis egy Odaát-szörny jön ideátra, így az epizód Andrew Dabb munkatárs szerint is

Nagyon sötét rész lesz. Olyan, amit a Scooby Doo-ban nem igazán láttál még.

Szóval nem csak egy maszkos gazember fog lebukni; régi Scooby-részként indul, de egy új Odaát-epizódba torkollik majd a történet.

via GIPHY

Egy olyan jelenet is kiszivágott már, ahol az egyik új fiú megcsókolja Daphne kezét:

Dean egy olyan, internet előtti korból származik, ahol Daphne még nem volt annyira gáz. Mindegyik karakterről megvolt a véleménye, főleg ez a lány és Fred foglalkoztatta.

maagyarázza Dabb. A Scoobynatural becenevű, kevert rész az Entertainment Weekly szerint március 29-én lesz látható:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló