Sorozatok

Teri Hatcher csak a YouTube miatt tűnt csövesnek, és visszahozná a Született feleségeket

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.10 | 11:23

Az ABC sorozatának rebootját szorgalmazza a bulvárban nemrég besározott színésznő.

Teri Hatcher a maga részéről nem látja akadályát annak, hogy feltámadjon a Született feleségek: ismét örömmel bújna bele Susan otthonkájába. Az ABC vitriolos sorozata számára nem kérdés, hogy folytatódjon-e:

Én lennék az első, aki visszatérne. Sosem akartam, hogy véget érjen. Máig szeretem azokat a karaktereket. Szerintem mi, csajok simán megcsinálnánk.

meséli az 53 éves színésznő, aki restelli, de nem tart szoros kapcsolatot az érintett kolléganőkkel.

Gratulált Eva Longoriának is, aki jelenleg éppen az anyaszerepre készül:

Nagyon izgalmas, hogy az első gyermekét várja!

2012-ben, a nyolcadik szezonnal ért véget a széria, és február végén Hatcher leült a KTLA asztalához, hogy az esetleges folytatásról tárgyaljon. A tévés interjút készítő Sam Rubin szerint

Mindenki mindent rebootol, akkor miért pont a Született feleségek maradna ki? És legyen újra Lois & Clark is, miért is ne?

 

A napokban azzal került Hatcher a címlapokra, miszerint összeomlott volna, és egy lakókocsiban tengődik.

Teljesen abszurd az az állítás, hogy magam alatt lennék, és hogy elvesztettem volna az otthonomat! Nagyon jó helyre fektettem be a pénzemet és véletlenül sem egy lakókocsi az otthonom.

A csúsztatás oka a People szerint is az lehetett, hogy lesifotósok kapták le a színésznőt, aki a Van Therapy című YouTube-sorozatához forgatott Los Angelesben, az adott járműnél.

Lefényképeztek, ahogyan a vízparton a kocsinál tartózkodtam. A jogi képviseletem megtette a kellő lépéseket, hogy a helyreigazítást lehozzák az adott médiumok. Több államban van több lakásom is, ami az igazat illeti. Nagyon rosszul esett, hogy úgy írtak rólam, mint aki már szinte az öngyilkosság határán van.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.