Sorozatok

Kínzó kérdés, korhatáros legyen az újrainduló Lizzie McGuire?

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.17 | 11:18

A tinivígjáték-sorozat folytatása felnőtt tartalomért kiált.

Felnőttek tömegei kérik, hadd szexeljen Lizzie McGuire, ha már egyszer elérte ezt a kort. A Disney tinisorozatának címszereplője már rég nem kislány, így az időközben 32 éves, kétgyerekes anyává „serdült” Hilary Duff se maradjon ki semmiből.

via GIPHY

A 2001-2004 közt nagy népszerűségnek örvendett vígjáték-széria rebootot kap, és illene, hogy már ne az iskolai bonyodalmak legyenek a középpontban. A lányból nő lett, akinek lepcses szájú képregény-alteregója is időnként megjelenhetne.


A Disney+ beleállt, hogy felveszi a fonalat: ám akkor még nem gondolt bele a stúdió, mennyire legyen családbarát a folytatás. Terri Minsky showrunner feladata egy, a harmincas évei elején lévő, modern new yorki hölgy megjelenítése lenne.


A Disney-istállót erősítik már a Marvel szuperhősei is, amely univerzumban szintén akadnak korhatáros jelenetek. Ha erőszak mehet, akkor erotika miért nem? A Mandalorian pedig nyomasztó lehet a gyerekek számára, és akkor az X-men-ről – élen Deadpoolal – még nem is beszéltünk. A konkurencia is erős: a Netflix, az HBO és az Amazon Prime minden korosztálynak biztosít nézni valót. Nyilván nem orgiát szeretne Lizzie egykori rajongótábora, de valósághű szerelmi életet a kisgyerekeket célzó Disney+-ba integrálni – nem egyszerű feladat az Uproxx szerint.

 

View this post on Instagram

 

Daddy is home!!! We omakased and got a whole 16 hours together and now he’s off again 😢 ♥️ #valentinescameearly

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló