Film

Megvan, hogy kerülhet Deadpool a Bosszúállók közé

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.28 | 10:18

Akár már a Végjátékban is felbukkanhatott Ryan Reynolds karaktere! Egy rajongó talált egy kiskaput, ami még az íróknak is jól jöhet.

Most, hogy a Disney birtokolja a 20th Century Fox mozis ágazatát, a Marvel dolgaiba is bátran belenyúlhat. Az X-men és a Fantasztikus Négyes is a mozgatható figurák közt van, nem csak a Bosszúállók.

Akár a Ryan Reynolds által sikerre vitt franchise is bevehető: sőt, ha bele gondolunk, Deadpool már be is tehette piros latexes lábát a Végjátékba!

SPOILER

Nem kizárt, hogy Joe és Anthony Russo is gondolt erre az opcióra: a negyedik Bosszúállók-film Fortnite-jelenete lehet, hogy nem véletlenül került bele a moziba! Legalábbis a rajongók egy része erre a teóriára a nyakát tenné.

Todd Broskii a Twitteren kezdte el terjeszteni elméletét, mely azt a vicces jelenetet érinti.

Bemutatkozik, mint a NoobMaster69 nevű Fortnite-felhasználó.

Ha ez így nem esne le elsőre, akkor próbáljunk meg arra a képre koncentrálni, amikor Mordály és Hulk beugrik Új-Asgardra, hogy a szétcsúszott Thort ismét a csapatba szervezze. A kalapácsos szuperhős akkor épp Korg és Miek társaságában játssza a fenti játékot. Ekkor az előbbi említi meg NoobMaster69 nevét, mint akivel le kellene számolniuk. Broskii tippje végülis adná magát, ezért terjedni is kezdett a neten – ám az Uproxx szerint ettől még nem biztos, hogy a stúdió is pont ebben az irányban gondolkodik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló