Sorozatok

Ha a showrunneren múlik, 20 évadot is megérhet a Walking Dead

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.26 | 18:03

Scott M. Gimple mindezt egy tévés fesztiválon nyilatkozta a napokban.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - APRIL 11: Executive producer/writer Scott M. Gimple attends "The Walking Dead" For Your Consideration Event at The Montalban Theater on April 11, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images for AMC)
Scott M. Gimple. Fotó: Jesse Grant/Getty Images for AMC.

A 2010-ben indult Walking Deadet Gimple 2013-ban vette át, mint showrunner, a negyedik évad volt az első, amit irányított. Most egy televíziós fesztiválon azonban nem is annyira a múltról, hanem inkább a jövőről kérdezték.

Mindenképpen megpróbáljuk elvinni a sorozatot a 20. évadig. Eleve a Simpson család már 25-26 éve fut, az ám a kihívás! De oké, a kihívás elfogadva!

Gimple azt is megosztotta az érdeklődőkkel, hogy bár figyelemmel kísérik a képregény történéseit, nem mindenben követik azt, sok mindenben el is térnek attól.

Nyolc epizódonként újra és újra feltaláljuk a sorozatot. És mindig szeretnénk jobbat és jobbat csinálni. Tele van minden évad az eredeti ötleteinkkel, és amíg nem fogyunk ki belőlük, addig menni fog a Walking Dead.

A nyolcadik évad 2017 októberében indul majd, és annak lesz része a 100. epizód is.

THE WALKING DEAD S07E15 Official Promo (HD) Andrew Lincoln Horror Series

THE WALKING DEAD S07E15 Official Promo (HD) Andrew Lincoln Horror Series SUBSCRIBE for more TV Trailers HERE: https://goo.gl/TL21HZ Check out our most popular TV PLAYLISTS: LATEST TV SHOW TRAILERS: https://goo.gl/rvKCPb SUPERHERO/COMIC BOOK TV TRAILERS: https://goo.gl/r8eLH6 NETFLIX TV TRAILERS: https://goo.gl/dbO463 HBO TV TRAILERS: https://goo.gl/pkgTQ1 JoBlo TV trailers covers all the latest TV show trailers, previews, clips, promos and featurettes.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló