Sorozatok

A Fehér Lótusz 3. évadát Thaiföldön fogatják majd

Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui is a lehetséges helyszínek között szerepel.

 

Mivel Mike White „The White Lotus” című filmjének első két évadát a Four Seasons hawaii és olaszországi üdülőhelyein forgatták, lehetséges, hogy a 3. évad a luxusszálloda-óriás négy thaiföldi ingatlanának egyikében játszódik majd. Bangkokban, Chiang Maiban, Koh Samuiban és az Arany Háromszögben található. Thaiföld Four Seasons üdülőhelyei a városban, vidéken, dzsungelben és tengerparton találhatók, így White-nak bőven van lehetősége válogatni.

Az HBO nem volt hajlandó kommentálni az értesülést .


White korábban utalt arra, hogy a 3. évad Ázsiában játszódik, és a „halálra, valamint a keleti vallásra és spiritualitásra” összpontosít. „Az első évad a pénzt emelte ki, majd a második évad a szexet” – mondta White a 2. évad fináléjának végére készült felvételen. „Szerintem a harmadik évad egy szatirikus és vicces kitekintés lenne a halálra, a keleti vallásra és spiritualitásra.”

A 3. évad gyártása még nem kezdődött el, mivel a források szerint White Thaiföldön tölti az időt a helyszínek feltérképezésével. A szereposztás részleteit még nem hozták nyilvánosságra, de mivel a 2. évadban elsősorban egy új gárda szerepelt, eléggé valószínű, hogy a 3.-ban sok új arc lesz.

Fehér lótusz 2. évad

 

A „The White Lotus” 10 Emmy-díjat nyert, igazán a második évad robbant nagyot. Hatalmasat alakított Stifler mamája. 

White a „The White Lotus” írója és rendezője, ügyvezető producere David Bernad és Mark Kamine mellett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Beújít a Spotify! Jönnek a videók!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 18.