Sorozatok

Majdnem két évtizedet kellett várni rá, hogy láthassuk a Szex és New York alternatív intróját

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.01 | 15:03

Ugye mindenkinek megvan az HBO ikonikus sorozatának az egyszerű, mégis nagyszerű főcíme? Ha már a fejedben pattog a dallam, akkor tudod, hogy igazi rajongó vagy, így arra is biztosan emlékszel, mi történik Carrie-vel, vagyis Sarah Jessica Parkerrel a néhány másodperces intró alatt.

Miközben Bradshaw önfeledten, tütüben és az elmaradhatatlan magassarkúban mászkál New York utcáin, a fotójával felplakátolt busz lefröcsköli. Frissítsük fel egy kicsit az emlékezetünket:

YouTube

No Description

Kevesen tudják, hogy a ruhához a színésznő ragaszkodott, a stáb nagy része nem volt odáig az ötletért, ám végül mégis ezt a verziót tartották meg.

Az alternatív nyítójelenetben Carrie egy testhezálló, kék ruhát visel és egész másképp alakul a buszos eset, ehhez a verzióhoz Darren Star, a széria producere ragaszkodott, aki mindenképp szerette volna, ha van B-terv a zsebükben.

Végül SJP sikeresen megvédte az egyébként öt dolláros tütüt, és ezt az előzetest ismerhette meg az egész világ. Azért mi most megmutatjuk az eredeti verziót, ha már ennyi ideig képesek voltak rejtegetni a rajongók elől:

YouTube

No Description

Fotó: HBO


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.