Sorozatok

Jon Snow nagy bajban van, ha a történelem ismétli önmagát

Na mi történt, miután Jon Snow a barlangban volt Ygritte-tel?

HBO

Egy Reddit-felhasználó vette szúrta ki, hogy Daenerys és Jon túl vannak egy hasonló jeleneten. Amikor Ygritte-tel elvonult a barlangba kettesben, és végre megtudott valamit, akkor Ygritte azt mondta, ne menjenek vissza, soha többé nem akarja elhagyni azt a barlangot.

Dany is ilyesmit mondott annál a vízesésnél, ahova elrepültek. Azt pedig tudjuk, milyen sorsa lett a vad lánynak, miután közölte Jonnal, vele akar elbújni a világ elől.

[SPOILERS] Foreshadowing for Bittersweet Ending. Someone is going to die. from r/gameofthrones

Persze ez is csak egy teória, ami talán bejön, talán nem. Ami viszont szinte biztos, hogy jó sokan ott hagyják majd a fogukat azok közül, akik részt vesznek a holtak elleni harcban. Maga G.R.R. Martin mondta, hogy a vége “keserédes” lesz, és amikor a szereplőim meglátták az utolsó epizód forgatókönyvét, mind könnyek között törtek ki.

Ráadásul ott van az Azor Ahairól szóló prófécia is, ami egy kiválasztottat ígér. Ez főleg Daenerysre illik, viszont Jonra is rá lehet húzni, nem is olyan nehezen. Ennek a lényege, hogy a kiválasztott feláldozza a kedvesét, mielőtt leszámol az Éjkirállyal, tehát jó eséllyel valamelyikük meghal a sorozat végéig. Vagy nem.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló