Sorozatok

A Mocsárlénnyel támad majd a DC Comics a legújabb tévésorozatában

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.08 | 19:02

Folyik a fejlesztés gőzerővel, ami azt jelenti, hogy jövőre kerülhet a tévébe a sorozat, ráadásul nem pilotot kértek belőle, hanem egész évados tervet, ami ha tetszik a döntéshozóknak, akkor egyből berendelik az összes részt belőle.

A Mocsárlény (Swamp Thing) 1971-ben született meg, Len Wein és Bernie Wrightson volt a két “szülő”. A horrorkarakter akár közkedvelt is lehetne, de elég keveset foglalkoztak vele mozgóképen, mindössze három alkalommal (ha nem számítjuk a más sorozatokbeli cameókat). 1982-ben a horrorlegenda Wes Craven mozifilmet készített a Mocsárlény történetéből, ami 1989-ben folytatást is kapott, majd 1990 és 1993 között 3 évadra a tévébe költözött a szörny, illetve ugyanitt 1991-ben készült még egy gyerekeknek szánt animációs feldolgozás is, de azt inkább hagyjuk.

A jövő évre megszülető Mocsárlény sorozatot a Fűrész és az Insidious filmekkel elhíresült James Wan produkciós cége készíti majd, az egyik alkotója pedig az a Mark Verheiden, aki korábban a Falling Skies és az Ash vs Evil Dead című sorozatokon is dolgozott. A sztori egy járványokra specializálkódott kutatónőről szól majd, aki szintén tudós szerelme társaságában visszatér szülővárosába, hogy ott a nyomába eredjen egy halálos, mocsári eredetű vírusnak. A férfit elveszíti, aki azonban mégsem hal meg, csak átlakaul, egy a városra és a mocsárra leereszkedő, különös erőtér miatt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló