Sorozatok

Szex, sárkányok, fantasy: a Trónok harca babérjaira tör a Netflix

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.18 | 11:13

Bár brit tudósok ezt még speciel nem bizonyították be, de valószínűleg kétfajta ember létezik: aki nézi a Trónok harcát, és aki még nem nézi a Trónok harcát. Ennek tükrében nem csoda, hogy mások is meg szeretnék lovagolni az HBO sorozatának sikerét.

A lengyel fantasy-író, Andrzej Sapkowski kötetei, a nálunk Vaják címen futó The Witcher-sorozat az elmúlt években óriási népszerűségre tett szert, ami elsősorban a belőlük készült, szintén Witcher néven kiadott játékoknak köszönhető. Az igazi áttörést a harmadik rész hozta meg: a The Witcher 3: Wild Hunt több mint 250 “Év Játéka” díjat zsebelt be és a játékosok is megőrültek érte, hiszen a kasszáknál is óriásit robbantott.

Ütik is a vasat, amíg még meleg: a könyvek és a játékok után most bejelentették, hogy jön a tévésorozat, méghozzá a Netflix gondozásában. Ha pedig pont azt a három dolgot szereted a Trónok harcában, ami a címben is szerepel, akkor a The Witcherre is mindenképpen érdemes lesz odafigyelned, hiszen Ríviai Geralt története sem szenved hiányt szexben, sárkányokban és a fantasy-jellegzetességekben.

Izgatott vagyok amiatt, hogy a Netflix feldolgozást készít a történeteimből, hű maradva az alapanyaghoz, amit harminc éven keresztül írtam

mondta Sapkowski.

A premierről és a stábról még csak annyit tudni, hogy az Expanse című SyFy sorozat (ami szintén egy könyvsorozat, A térség alapján készült) producerei állnak a projekt mögött.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.