Sorozatok

George R.R. Martin reagált a Trónok harca végére, és elmondja, miben tér el majd a könyv

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.22 | 09:17

Sokak szerint a Trónok harca végével nem az a baj, hogy nem happy end, hanem az, hogy David Benioff és Dan Weiss nem szánt elég időt a cselekmények kibontására, és ezzel kinyírta a karakterek és storyline lényegét. George R.R. Martin is megszólalt.

Martin azzal indítja friss blogbejegyzését a témában, hogy Benioff és Weiss munkáját dicséri, kiemeli az HBO fanatizmusát, hogy sikerre vitte a sorozatot.

Kifejti ugyanakkor, hogy számára a sorozatfinálé, nem a vég, hanem még nagyon sok dolog van, amit szeretne papíron lerendezni (ideértve olyan szereplők sorsát is, akik a sorozatban nem szerepelnek, csak a könyvből ismerhetjük meg őket: Jeyne Poole, Lady Stoneheart, Skahaz Shavepate, Arianne Martell, Darkstar, Victarion Greyjoy, Ser Garlan the Gallant, VI. Aegon)…

És hogy a főszereplők vége ugyanaz lesz-e, amit mozgóképen láthattunk?

„Igen és nem. És igen és nem. És igen és nem. Teljesen más platformon dolgozom, mint David és Dan, ne feledjük. nekik csak hat órájuk volt az egész évadra. Úgy vélem, a két utolsó könyvem 3000 oldalas lesz… de ha ennél több oldalra, fejezetre és jelenetre lesz szükség, azok is meglesznek”

– mondja.

Kifejti, hogy tudja, hogy a folytatás, a „The Winds of Winter” nagyon lassan születik és sokan várják már, de a lényeg, hogy készül.

„Azt nem mondom, hogy mikor jön ki, mert csak élve elégetnek, ha tovább késik, de jönni fog, és azt követi a Dream of Spring”

– biztatja a rajongókat.

Benioff és Weiss egyébként az utolsó epizód adásba kerülésének idejére lelécelt egy olyan helyre, ahol nincs internet, és jelezték, hogy nagyon be lesznek rúgva.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.