Sorozatok

Így reagált Emilia Clarke és Kit Harington a Trónok harca végkifejletére

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.22 | 09:42
  • trendindex: 3

A Daenerys Targaryent és Jin Snow-t alakító színészek az Entertainment Weeklynek beszéltek arról, hogy érezték magukat, amikor megtudták, mi lesz karaktereik sorsa.

2017 októberében Emilia Clarke épp végzett a Solo: A Star Wars Story forgatásával, amikor Londonban landolt egy rövid vakáció erejéig, és látta: megkapta a mailt, amiben az új évad forgatókönyve lapult. Azonnal nagyon izgatott lett és közölte utitársaival, hogy most azonnal le kell lépnie. Otthon aztán kényelmesen elhelyezkedve, egy forró tea társaságában olvasta el a végjáték forgatókönyvét.

“Sírtam. Teljesen összeomlottam. Fogtam a kulcsomat és a telefonomat, és elmentem sétálni egyet. Öt órán át csak mentem, mentem, a végén vízhólyag nőtt a lábamon. folyton csak az járt az eszemben: hogy tudom én ezt megcsinálni????”

– emlékszik erre az időszakra.

Két nappal később a belfasti gépen ült Kit Harington mellett, mindketten a GOT olvasópróbájára tartottak. Harington szándékosan nem olvasta el a kéziratot, mert szerette volna, ha a helyszínen éli át az élményt. Clarke majd’ megőrült, hogy megoszthassa vele döbbenetét, szomorúságát.

Végül aztán Harington eljutott – ott, élőben – addig a részig, amikor is végez Danyvel… és azonnal sírva fakadt ő is. Nem ezt a véget akarta.

Ezzel együtt a színésznő úgy véli, Dany menthetetlen volt, vérszomjas diktátor lett belőle.

“Akárhogy is, én mellette állok, bármit is csinált. Nem is tehetek mást”

– zárta az interjút.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló