Sorozatok

Távoli még a Jason Momoás Dűne? Egy felvezető csajos sorozat is jön Villeneuve-től!

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.11 | 14:48

A WarnerMedia addig sem hagy néznivaló nélkül, míg Josh Brolinék forgatnak.

Budapesten is forog Denis Villeneuve várós sci-fije, mely produkcióban egymásnak adják a kilincset Hollywood nagyságai, Jason Momoától Josh Brolinig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

A mozi, mely Frank Herbert híres regényére épül, 2020 novemberénél hamarabb nem lesz látható. De hogy addig is Dűne-lázban égjünk, nemsokára jön egy felvezető minisorozat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Szintén a neves rendező jegyzi a The Sisterhood című szériát, de az írói és produceri munkálatokba is ugyanúgy belefolyik.

A WarnerMedia streamelő szolgáltatása teszi majd elérhetővé ezt a „fűszeres” kóstolót, mely

egy olyan jövőben játszódik, ahol az emberiség már szétrajzott a galaxisban: ezer és ezer világot alkotva, melyeket Padisah Császár fog össze. Ebbe a miliőbe enged betekintést egy titokzatos női rend, a Bene Gesserit.

Különleges képességekkel bír a hölgyek teste és elméje, akik bele is vonódnak a birodalmi politikába és cselszövésbe.

 

View this post on Instagram

 

Dune: The Sisterhood It’s happening! A Dune series is currently in production at Warner Bros. Denis Villeneuve, who is directing the new Dune movie out in 2020, is set to direct the pilot episode of the series with one of the feature’s co-writers, Jon Spaiths, who is set to write the show. The series will explore the universe through the eyes of the Bene Gesserit, a mysterious order of women who expertly weave through the feudal politics and intrigue of the Imperium thanks to their extraordinary abilities in the master of the body and the mind. This is a wonderful news for the Dune universe and will definitely revolutionize the franchise, expanding it to a multitude of platforms! ———— via @variety @deadline #dune #dune2020 #duneseries #dunethesisterhood #dunemovie #denisvilleneuve #frankherbert #timotheechalamet #jasonmomoa #rebeccaferguson #zendaya #joshbrolin #oscarisaac #javierbardem #davebautista #stellanskarsgard #daviddastmalchian #charlotterampling #changchen #stephenhenderson #hanszimmer #arrakis #scifi #benegesserit

A post shared by D U N E (@duneupdates) on

Természetesen az Arrakis bolygón fognak kikötni, amelyet a lakói Dűneként emlegetnek. Villeneuve-t magát is lenyűgözte ez a szövetség:

Ez a hatalommal rendelkező női csoport méltó arra, hogy egy saját sorozatot is kapjon. Inspiráló számomra a történeteiket elmesélni.

A Sisterhoodra ugyanúgy áldásukat adták a Herbert-örökösök, akárcsak a két mozifilmre, melyből az első forog jelenleg, számos világsztár részvételével.

A sorozat mellé a Gizmodo szerint vélhetően videójátékok, digitális tartalmak és képregények is érkeznek.

A WarnerMedia pedig még idén műsorára tűzi a női rendről szóló sorozatát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.