Sorozatok

Döbbenet! Félig ember, félig állat gyerekeket szülnek a koronavírus ellen oltott anyukák – Mindent elhisznek a magyarok Facebookon

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.23 | 08:18
  • trendindex: 5

Az újság címlapon hozta le a hírt, hogy az Egyesült Államokban hibrid gyerekek születnek, persze a cikkben azt is jelölték, hogy reklámról van szó.

Az agancsos fiú első évada június 4-én érkezett meg a Netflixre. A 8 részes produkcióban egy titokzatos járvány tizedeli meg az emberiséget. Egy amerikai lap az USA Today a „Hibrid gyerekek születtek az Egyesült Államokban” szalagcímmel árusították.

usa

Magyarországon ezt sokan félreértették, és magyar Facebook-csoportokban is elkezdett terjedni, hogy az egésznek a Covid-19 elleni vakcina az oka.

A USA Today-ban érdekes és mindenképp újító hirdetéssel próbáltak még nagyobb felhajtást csinálni a Netflix új sorozatának.

Az újság címlapon hozta le a hírt, hogy az Egyesült Államokban hibrid gyerekek születnek, persze a cikkben azt is jelölték, hogy reklámról van szó.

A világ aggodalommal vegyes bámulattal tekint a félig ember, félig állat gyerekek új generációjára

– olvasható a szalagcím alatt. A dolog tényleg nem mindennapi, de hozzá kell tenni, hogy nem csak egy X-szel jelölték, hogy reklámtartalomról van szó, hanem csupa nagy betűkkel is kiírta a USA Today a cím fölé, amit nehéz nem észrevenni.

Magyar Facebook-csoportokban kezdték el terjeszteni a rémhírt, miszerint ez a valóság és beoltott anyukák szülik teli „szörnyekkel” a bolygót.

Az emberek egy része még mindig szkeptikus a Covid-19 ellen feltalált vakcinákkal szemben, pedig a betegségnél bármilyen oltóanyag jobb, ezt sok helyen, számos tanult szakember elmondta.

Persze sok Facebook-felhasználók elkezdték osztani ezeket a posztokat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.