Sorozatok

A South Park túltolta a Trump vicceket, leáll velük

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.07 | 17:13

A készítők visszavesznek a Trump alázásból.

 

Matt Stone and Trey Parker a legendás sorozat készítői úgy érzik, hogy beleragadtak a Trump ekézésbe és alázásba, akivel minden részben gúnyolódtak az utóbbi időben, ezt a Los Angeles Times-nak nyilatkozták.

Utáltam Trumpot, és a megválasztása után ennek hangot is adtunk, de valahogy beleragadtunk.

– mondta Matt Stone a sorozattal kapcsolatban.

A South Parkban, aki követte az láthatta is, Garrison tanár úr volt a populista jelölt, akit megválasztottak, és például falat kezdett építeni a kanadai határon. Szóval nem volt nehéz kitalálni kin gúnyolódik az egyébként republikánus irányultságú, tehát Trump pártjához húzó alkotópáros. Pedig a South Park lényegét a kisiskolások mindennapi életének gondjai adják, és csak kísérőként lehet jelen a nagypolitika a kalandok során az alkotópáros szerint.

A sorozat nem akar olyanná válni, mint a legnézettebb amerikai hírcsatorna, a CNN. Parker és Stone azt mondja, hogy a CNN kizárólag Trump kritikával foglalkozik, ami unalmassá teszi. Továbbra sem bírják az elnököt, de meggondolnak majd minden újabb viccet Trumpról, nehogy túl sok legyen.

Trey Parker szerint egyébként Donald Trump ugyanazokkal az vígjátéki eszközökkel él, mint a South Park is.

Szerintem bénán csinálja, de ugyanazokat a szélsőséges hülyeségeket adja elő, mint mi. Szerintem nem jó komikus, de nyilvánvalóan sikere volt, hiszen ez a viselkedés elnökké tette

– elemezte Parker az első twitterkirály amerikai elnök munkásságát. Donald Trump persze rögtön reagált az interjúra, ezúttal az Instagramon írta, hogy az egyik legszebb napja ez, hogy a South Park leáll a Trump viccekkel, hogy ne hasonlítson a CNN-re, akivel egyébként állandó harcban áll.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló