Sorozatok

Kiderült, mikor állnak össze újra a Jóbarátok

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.21 | 17:18

Hamarosan elkezdek forgatni a legendás kilencvenes évekbeli sitcom, a Jóbarátok új részét.

Augusztusban kezdik el forgatni a Jóbarátok visszatérését. A nagy hírt David Schwimmer, a Ross-t alakító színész jelentette be a The Tonight Show-ban. Azt is elmondta, hogy a munka zavartalan lefolyására még nem lehet mérget venni, mivel a koronavírus okán különleges biztonsági intézkedések mellett tudnak csak forgatni.

A legendás sorozat visszahozatalát egyébként régóta tervezik, és az abban játszó színészek is lelkesen beszéltek róla. Valószínűleg már bőven benne is lennének a munkálatokban, ha a terveket át nem húzta volna a járvány. Az új részt még februárban jelentették be, és az eredeti producerek is jelezték, hogy részt vesznek a gyártásában. Egy forgatókönyv nélküli, improvizatív műsorra lehet majd számítani, amit Ben Winston, James Corden késő esti show-jának rendezője fog levezényelni.

Közben az is kiderült, hogy az elmúlt hónapokban gondolkodtak egy alternatív, Zoomon tartott nagy újraegyesülésben is, de inkább úgy döntöttek, hogy várnak még egy picit, de ragaszkodnak az élő verzióhoz.

Az 1994-ben indult Jóbarátok egyébként a mai napig óriási sikernek örvend Amerikában. Ezt bizonyítja az is, hogy a sorozat streaming jogait tavaly 400 millió dollárért vásárolta meg az HBO Max a Netflixtől.

Forrás: Index

Kép: NBC


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló