Sorozatok

Trailerinvázió 2: tévés sorozatokhoz is érkeztek atomjó előzetesek

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.21 | 14:43

Az egyik sorozat a Defenders a Marveltől és a Netflixtől, a másik a Knightfall, ami a keresztes lovagokról szól majd.

The Defenders

Stan Lee, az idős képregénymester a trailer főszereplője, aki egy kocsiban ülve az éjszakai várost vizslatja, és miközben halljuk a gondolatait, belefutunk a hőseibe: Jessica Jonesba, a Daredevilbe, Iron Fistbe és Luke Cage-be, vagyis a Netflix szuperhőscsapatába, a Defenders-be. A sorozat augusztus 18-tól érhető el teljes egészében. Ja, és még egy meglepetés-képkocka, egy dögös cameo is marad a trailer végére.

Stan Lee: The Man, the Myth, the Marvel Hero | Featurette | Netflix

Stan Lee’s ode to New York City and the power, beauty, relevance and human narratives behind Marvel’s heroes. See it all, only on Netflix.

Knightfall

Annak idején a Vikingek című sorozatot is a History Channel kezdte el, és tudjuk jól, mi lett belőle? napjaink egyik legjobb történelmi sorozata. Új dobásuk, a Knightfall az 1300-as évekbe kalauzol, és a Szent Grált kereső keresztes lovagok történetét dolgozza fel zord, nyers és vérgőzös képekben. Brutáljó lesz!

Knightfall – Trailer

HISTORY’s new scripted series Knightfall follows the Knights Templar, a legendary organization of warrior monks, as they desperately search for the Holy Grail in France


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló