Sorozatok

Az olaszoknál senki nem tud hitelesebb maffiafilmet forgatni

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.25 | 13:23

És persze tévésorozatot sem.

Stefano Sollima évek óta kitartóan forgatja a bűnről szóló, dokumentarista filmjeit és tévésorozatait, melyek közül a Gomorrah volt a leghíresebb, legjobban sikerült. Mígnem a Netflix fel nem kérte az olasz filmest, készítsen nekik is valamit. Ez lett a Suburra című 2015-ös filmjének sorozatos folytatása, aminek első évada október 6-ától érhető el.

A Gomorrah-nál is sötétebb színekkel felfestett Suburra a szervezett bűnözés, a politika és a Vatikán kapcsolatával foglalkozik majd, és lesz benne természetesen dráma, gyilkosságok, korrupció, pénzmosás, drogok meg kurvák.

Íme egy félperces, ám még így is beszédesen hatásos trailer:

Suburra | Date Announcement | Netflix

Meet the Unholy Trinity. Suburra, a Netflix originale series, available from October 6. Watch Suburra on Netflix: https://www.netflix.com/title/80081537 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading Internet television network with over 100 million members in over 190 countries enjoying more than 125 million hours of TV shows and movies per day, including original series, documentaries and feature films. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on nearly any Internet-connected screen.

Aki pedig még nem látta a 2015-ös alapfilmet, az ne is késlekedjen, mert tényleg bivalyerős darab.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló