Sorozatok

A Bosszúállók: Végtelen háború rendezői rejtélyes tévésorozatot fejlesztenek az Amazonnak

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.31 | 18:38

Merész és nagyratörő tervei vannak a Russo testvéreknek: egy olyan koncepción dolgoznak, melynek ők készítik el a sorvezető angol nyelvű verzióját, lerakják az alapokat. Majd készülnek különféle nyelveken helyi adaptációk, de ezek nem is remake-ek lesznek, hanem a sorozat világának kiterjesztői.

Joe és Anthony Russo. Fotó: Anthony Harvey (AFP PHOTO)

Az amerikai Russo testvérek a 90-es éve közepétől a 2000-es évek elejéig a moziban próbálkoztak, de nem nagyon volt kíváncsi a közönség a filmjeikre, így az akkortájt nyiladozó tévénél helyezkedtek el, és olyan jórészt vígjáték szériák részeit forgatták 10 éven keresztül, mint az Arrested Development, a Happy Endings, a Community vagy az Animal Practice. A helyzet 2012-ben fordult, amikor megkapták Amerika kapitányt, majd mellé a Bosszúállók filmeket is. Három atomsikeres, monumentális látványmozi után most a tévében is szeretnének valami monumentálisat alkotni, és ehhez az Amazon biztosít számukra terepet.

A készülőben lévő új sorozatról egyelőre annyit tudni, hogy azzal egy teljesen újszerű és nagyratörő franchise megteremtése és elindítása a cél, és hogy az Amazon totális bizalmát élvezik a Russo testvérek. De hogy mi a műfaja, miről szól,  kik játszanak benne, és hogy mikorra készül el, arról még nincs semmi publikus információ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.