Sorozatok

Az eredeti szereplőkkel, nemcsak szájkaratéval támad a feltámasztott Karate kölyök

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.05 | 13:03

A Youtube Red vetíti majd az arconrúgós új sorozatot.

A Mary Sue információi szerint a Sony TV és a Youtube közös projektjén, a Youtube Reden, az online tévén kapcsolódhatunk majd be a retró mozi legfrissebb folytatásába. A tíz részesre tervezett történetben kiújul a harc a megöregedett Karate Kid Daniel LaRusso és Johnny Lawrence vagyis Ralph Macchio és William Zabka között.

Ralph Macchio is returning to Karate Kid for the YouTube series, Cobra Kai! More details via our bio. #karatekid

A post shared by ComingSoon.net (@comingsoonnet) on

A csavar annyi, hogy az 55 éves Ralph Macchio és az 52 évét taposó Billy Zabka karaktere azóta saját dódzsót (edzőtermet) vezet, melyek természetesen egymás riválisai.

Az 1984-es kultfilm számos folytatás és popkulturális utalás formájában élt és él tovább; rengetegen – még robotok is – pnt úgy rúgták arcba ellenfeleiket, mint a Karate kölyökben.

Stay right there Mr.Pisa! ✋? . . #mybigfatgreekholiday #pisa #leaningtowerofpisa #karatekid

A post shared by Hara Papoulias (@harapapoulias) on

Zabka nemrégiben még az iskolai zaklatások ellen szervezett beszélgetéseken is részt vett:

Kérdés, hogy a középiskolás harag ki tud-e futtatni egy szériát, illetve hogy feledtetni tudja-e a Mr. Miyagi mestert megformáló, időközben elhunyt Pat Morita hiányát?

A forgatókönyv szerint három évtizeddel később a sértődött Johnny újra nyitja a Cobra Kai nevű edzőtermet. Ismét feltüzeli az egyébként sikeres Danielt, aki Mr. Miyagi és tanácsai nélkül kénytelen helyt állni az életben. Az első félórás, vicces epizódban felidézik régi sérelmeiket és kígyót-békát vágnak egymás fejéhez, de persze nemcsak szájkarate is lesz.

A cselekményt a Vissza a jelenbe-t jegyző Josh Heald, illetve a Kalandférgekkel támadó Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg veti papírra, és ez utóbbi páros esetenként majd rendezi is. Will Smith -akinek fia, Jaden egy remake-ben is szerepelt, Jackie Chan oldalán – cége, az Overbrook Entertainment is lát fantáziát a film feltámasztásában, így executive producerként beszáll a showba.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.