Sorozatok

Démoni babák és egyéb kísérteties sztorik az Amazon új sorozatában

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.06 | 15:15

Ha szereted a rémisztő történeteket, van számodra egy jó hírünk. A Lore podcast nevet viselő műsor minden héten kísértet-történeteket, legendákat és mondákat dolgoznak fel, ügyesen egyensúlyozva az igazság és a mítosz határvonalán.

Az Amazon filmre is vitte az Aaron Manhke narrációjával készült műsorokat, ehhez érkezett egy kis részlet, ami eléggé meggyőző, már ha valakit érdekel ez a műfaj. Az Unbox című rész a podcast történetében talán az egyik legerősebb, először Robert Gene Otto történetét meséli el. A kisfiú 1906-ban egy játékbabát kapott ajándékba, akit saját maga után nevezett el és állítólag a játék körül még a mai napig furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok történnek.

Nem ez az egyetlen horrorsztori, amit ez a rész feltár, a babák témájában maradva Edgar Bergenig jutunk. A profi hasbeszélő úgy gondolt Charlie nevű babájára, mintha igazi gyermek volna, miközben saját lányára úgy tekintett egész életében, mint egy megtűrt személyre. Végrendeletében is mindent az élettelen babára hagyott, lánya, a még ma is színésznőként tevékenykedő Candice Bergen pedig semmit sem örökölt.

Ilyen és ehhez hasonló sztorikkal folytatódik majd hatrészes sorozatként a Lore, október 13-tól lesz elérhető az Amazon Prime-on.

Lore – Clip: Sneak Peek at ‘Unboxed’ [HD]| Amazon Video

Get a sneak peek into the unnerving history between humans and dolls. Stream Lore Friday the 13th of October exclusively with Amazon Prime. ” SUBSCRIBE: http://bit.ly/AmazonVideoSubscribe ” Stream Lore on Amazon Video: http://bit.ly/LoreAmazonVideo About Lore: From the executive producer of The Walking Dead and the executive producer of The X-Files, this anthology series brings to life Aaron Mahnke’s “Lore” podcast and uncovers the real-life events that spawned our darkest nightmares.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Teszt
Kell-e nekem egy ergonomikus egér?
  • szerző:nuus
  • 2023. 09. 19.