Sorozatok

Nem és nem! Ennyire őrült sorozatot még mi sem láttunk, mint a Happy!

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.13 | 13:17

A kanadai szürreális scifi-thriller-fekete komédia decemberben, Mikulás napján kezdődik. Bár neki nincs köze ehhez rendkívül bizarr és vicces felnőtt meséhez.

Adva van egy kislány és az ő képzelt barátja, Happy, a repülni képes kék unikornis, aki az egyik főszereplője a Happy! című, mindennél őrültebb sorozatnak, ami egyébként képregény-alapú. Adva van egy kiégett és lecsúszott zsaru, aki bérgyilkosnak áll, mígnem egy nap ő kerül a pisztoly rossz oldalára. A pórul járt ex-rendőrt újra kell éleszteni, és amikor felébred, Happy lebeg a szemei előtt, sőt hallja is – de rajta kívül senki más. Happy pedig azt akarja a bérgyilkostól, hogy vegye elő a rendőr énjét újra, és keresse meg Happy elűnt kislánybarátját. A mindennél furább nyomozópáros pedig, akik közül az egyik egy rajzolt-képzelt figura, akcióba lendül.

HAPPY! Trailer Season 1 (2018) SyFy Series

Happy! Trailer Season 1 – 2018 SyFy Series Subscribe: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=serientrailermp Folgt uns bei Facebook: https://www.facebook.com/SerienBeiMoviepilot About the Happy Series HAPPY! is based on New York Times best-selling author Grant Morrison and Darick Robertson’s graphic novel of the same name.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló