Sorozatok

Nem és nem! Ennyire őrült sorozatot még mi sem láttunk, mint a Happy!

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.13 | 13:17

A kanadai szürreális scifi-thriller-fekete komédia decemberben, Mikulás napján kezdődik. Bár neki nincs köze ehhez rendkívül bizarr és vicces felnőtt meséhez.

Adva van egy kislány és az ő képzelt barátja, Happy, a repülni képes kék unikornis, aki az egyik főszereplője a Happy! című, mindennél őrültebb sorozatnak, ami egyébként képregény-alapú. Adva van egy kiégett és lecsúszott zsaru, aki bérgyilkosnak áll, mígnem egy nap ő kerül a pisztoly rossz oldalára. A pórul járt ex-rendőrt újra kell éleszteni, és amikor felébred, Happy lebeg a szemei előtt, sőt hallja is – de rajta kívül senki más. Happy pedig azt akarja a bérgyilkostól, hogy vegye elő a rendőr énjét újra, és keresse meg Happy elűnt kislánybarátját. A mindennél furább nyomozópáros pedig, akik közül az egyik egy rajzolt-képzelt figura, akcióba lendül.

HAPPY! Trailer Season 1 (2018) SyFy Series

Happy! Trailer Season 1 – 2018 SyFy Series Subscribe: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=serientrailermp Folgt uns bei Facebook: https://www.facebook.com/SerienBeiMoviepilot About the Happy Series HAPPY! is based on New York Times best-selling author Grant Morrison and Darick Robertson’s graphic novel of the same name.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...