Sorozatok

A Kék bolygó 2 a legnézettebb angol műsor idén

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.07 | 12:06

David Attenboroughék víz alatti felvételeiről a közösségi médiában is áradoznak.

A Ladbible szerint a legnépszerűbb idei műsor a szigetországban David Attenborough új természetfilm sorozata lett. A Blue Planet II című tévés sagát nagy várakozás is előzte meg, ugyanis tíz év kutatómunkájának gyümölcsét foglalták össze benne. A nézettségi adatok alapján egyértelműen el lehet mondani, hogy mindenképpen megérte belé tenni azt a rengeteg energiát.

via GIPHY

Az első részt október 29-én vetítették, mely 14,1 millió embert szögezett a képernyő elé. A legutóbbi adás pedig 10,8 millió néző figyelmét kötötte le. Valószínűleg a jó időzítés is szerepet játszik a remek eredményekben – Sir David hangja minden hétvégi másnaposságra kiváló gyógyír.

A nyitó epizódról kiderült, hogy a 2017-es év eddigi legmagasabb nézettségét produkálta. Még a One Love Machestert is túlszárnyalta, mivel a júniusi jótékonyági koncert közvetítését „csak” 11,6 millióan követték.

Ráadásul Attenborough tengeralatti filmjének debütje az elmúlt öt évet tekintve is kimagaslóan teljesített: a harmadik legnézettebb műsor címét nyerte el.

A lelkes nézők a közösségi médiában is hangot adtak elégedettségüknek. A veterán filmes így mesélt az új tengeri sorozatról a BBC-nek:

Kellemes borzongással vágtam bele ebbe az újabb, vízfelszín alatti kalandba. A bolygónk zöme kék, mégis olyan keveset tudunk erről a titokzatos világról.

A hétrészes műsorból már csak kettő epizód van hátra, és valószínűleg a legelképesztőbb mélytengeri lényeket a végére tartogatja a Lovag.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.