Sorozatok

South Park: A Trump részben megvolt az első igazi káromkodás főműsoridőben

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.12 | 14:36

Trump megválasztása kihozta a South Park alkotóiból az f-betűs szót. És még többet is. Eddig csak az éjjeli adásokban vetítettek káromkodós verziókat.

Mi nem számoltuk, de állítólag az SP mozifilm változatában a Nagyobb, Hosszabb Vágatlanban 146 alkalommal hangzott el az f-betűs szó, de a sorozatban főműsoridőben még soha nem mondtak ilyesmit. Ez nekünk a rendkívül vicces és mocskos magyar szinkron miatt fura lehet, de aki követte a sorozatot angol nyelven is, régen észrevehette, hogy

az amerikai városka kisiskolásai nem használnak csúnya szavakat.

Amíg le nem veszik, itt a történelmi pillanat, Garrison tanár úr persze ott volt.


Persze voltak késő esti verziók, amik vágatlan formában káromkodtak, de a hivatalos sorozatban a 20 évad alatt most került először sor igazi káromkodásra, egy igazi fakkolás csúszott ki, ami vállalhatalan az amerikai televíziózás fősodrában.

Még Cartman káromkodós Tourette-szindrómájénak részében sem hangzott el igazi káromkodás.

Az egyik ok az lehet, hogy a mostani részt Trump megválasztása miatt villámgyorsan kellett újraforgatni a mindig nagyon naprakész alkotóknak. Az egyébként vállaltan republikánus South Park borítékolta ugyanis Clinton győzelmét, és a frist lady vagyis first gentleman, Bill Clinton érkezett volna a kisvárosba. Lehet, hogy a nagy sietségben maradt benne káromkodás a sorozatban, de nem biztos, hogy ezt a gyártó Comedy Central jóváhagyta.

Az Ó, Jézus című mostani részben amúgy még mindig kevesebb lightos shitty és más csúnya szót helyettesítő kifejezés hangzott el, mint más részekben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló