Sorozatok

Régen minden jobb volt, a Family Guy is? Kiégett a sorozat?

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.16 | 07:17

Nagyot esett a nézettség, Alec Sulkin a gyerek és a kutya bevetésével hódítaná vissza a régi rajongókat.

 Jesse Grant / Getty Images for TinyCo
Jesse Grant / Getty Images for TinyCofotó: Jesse Grant / Getty Images

Már a 15. szezon indul a Fox-on, ami vegyes fogadtatásra számít, ugyanis az előző (14.) szériát már csak 4,28 millióan követték. Korábban volt 7,3 millió néző is, például a 10. szezonban. A poénok is megkoptak, álltja az Uproxx.

Egyre erősebb kritikákkal illették a 10 és fél év után gyengélkedni látszó sorozatot, ami a tévézés történetében pedig még egy teljesen vállalható kiégési időszak. November elején John Hugar problémákat listázó cikkében sok gond kicsúcsosodott, de a szerző reméli, hogy történni fog valami kedvező változás, és újra érdekelni fognak minket Griffinék kalandjai. Legalábbis szerinte az alkotó, Sulkin is egyetértett legtöbb észrevételével, sőt: neki is látott kijavítani a felsorolt hibákat.

Összességében jó műsor a Family Guy, de bevallom, hogy voltak kihívásaink, hogy frissen tartsuk a szériát. A kiégést mi sem tudjuk teljesen elkerülni. Régen egyszerűbb, de jobban megalapozott volt egy-egy sztorink. Tudjuk, hogy melyik karakterünk éppen most hol tart, nem könnyű őket új megközelítésben ábrázolni, de pont ezen dolgozunk.

ismeri el Sulkin.

Jó hír Brian és Stewie rajongóinak, hogy a két, valóban izgalmas alak kapcsolatára épül majd jó pár új rész. Chris és Meg jellemén is van még mit árnyalni, főleg, hogy a lánytestvér egy leszbikus coming-outra is készül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló